Over ons

In 1969 is Harry van Zoggel begonnen met een sleuvenhakkersbedrijf. In het begin werd er nog veel met hamer en bijtel gewerkt en was het voornamelijk sleuven maken in muren voor lichtleidingen en dozen boren. Harry begon het bedrijf alleen, zonder personeel. Toentertijd had het bedrijf nog geen telefoon. De buurvrouw wel en die nam dus de opdrachten aan.


In 1971 zijn we verhuisd naar de Wilhelminastraat 14 in Middelrode. De opslag van de materialen was toen ook in de Wilhelminastraat. Daarna gingen de machines naar de Zandstraat, in die tijd hadden we een à twee werknemers.

In 1985 heeft de zoon van Harry van Zoggel, Rob van Zoggel, een oud pand gekocht aan de Driezeeg. Vanaf toen zijn we het werkterrein gaan verbreden, voorheen lag de nadruk op de nieuwbouw van woningen, vanaf nu gingen we ook steeds meer richting bijvoorbeeld fabrieken, waterzuiveringen, wegenbouw en vliegvelden werken.

Tot en met augustus 2005 heeft het bedrijf zich aan de Driezeeg in Middelrode gevestigd. Daarna hebben we nog 11 jaar op "De Dubbelen" in  Veghel gezeten. Vanaf 1 december 2016 zitten we op onze nieuwe lokatie op de Retsel in Dinther.

Sinds 1997 is het bedrijf VCA* gecertificeerd. We werken met een gezellig team dat elkaar verstaat en met elkaar ook de lastige werken tot een goed eind brengt.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact met ons op