Zagen

Wij zagen horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken, in vloeren en wanden en in alle soorten harde materialen. Wij hebben er altijd een passende oplossing voor.


Zagen van vloeren en funderingen

Van Zoggel betonboringen beschikt over een aantal enorm krachtige diesel aangedreven vloerenzaagmachines. Hiermee zagen wij in een mum van tijd meterslange zaagsneden in vloeren en wegen. Omdat onze machines bijzonder sterk zijn kunnen wij met zware diamant zaagbladen werken. Dit betekent minder slijtage en ook minder kosten voor de klant!


Wandzagen

Met onze 400V hoogfrequente en hydraulische wandzaaginstallaties is het mogelijk om door zware fundering of betonwanden te zagen. Deze techniek is uitermate geschikt voor het zagen van vloer-, raam- en deuropeningen. Omdat we bij onze wandzaaginstallaties gebruik maken van een geleiderail ontstaat er een perfect rechte zaagsnede welke direct afgewerkt kan worden.

Wandzagen

Asfalt zagen

Aan boord van speciale vrachtwagens bevindt zich alles wat nodig is voor iedere zaagklus op het asfalt. In de eerste plaats natuurlijk de meest moderne zaagmachines. Maar daarnaast ook het benodigde koelwater. Met dit materieel vormen reparaties, vernieuwingen, leidingwerken, het aanbrengen van detectielussen of het (gedeeltelijk) verwijderen van asfalt geen enkel probleem. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact met ons op